Karakuru

Algı sınırlarını zorlayan bu yapımda gerçekliğin bizzat kendisi ol ve hayale karışmanı izle. Gerçeklikle düşün, yaşamla ölümün ayırt edilemediği bu yapımda Barlas, gelecekte yaşarken geçmişini yeniden yaratmak zorundadır. Peki ya, geçmiş geleceğin ta kendisiyse?

트레일러 영상 보기 상점 방문하기

게임 정보

Karakuru, insan aklının derin sınırları titizlikte gözetilerek ince detaylarla işlenmiş bir gerilim-korku oyunudur. Gerçekliğin zihindeki yansımasının sınırlarının aşıldığı bu yapımda, gerçek dünyanın ve insan aklının yaratabileceği gerçekliklerin derinliğine şahit olacaksınız.

Nispeten lineer bir akışın görüldüğü bu yapımda oyunun anahtarı olan geçmiş ve geleceği açığa çıkaracak notları okuyup insan aklının kilitlerinin açılmasını sağlayacak yapbozları tamamlayıp gerçekle düşün ayırt edilemeyeceği bir hikayeye dahil olacaksınız. Çözdüğünüz her kilitte, şahit olduğunuz her hikaye dişlisinde ana karakter Barlas'la birlikte algı sınırlarını zorlayacak ve etkisinden kolay kolay çıkamayacağınız bir gerçekliğe dahil olacaksınız.

İnsan duygularının tepe ve dip noktaları gözetilerek dizayn edilmiş harita detaylarında Barlas'la birlikte bu yaşanmışlığa ve yaşanacaklara dahil olup etkisinden çıkması zor bir ruh haline bürüneceksiniz. Karakterin yaşadığı olayların hissiyatı seslendirmen tarafından hissedilerek oluşturulan ses kayıtlarında yapımın atmosferine ve duygularına uyum sağlayacaksınız.

YAPIMCI TAVSİYESİ: Yapım oyuncuyu atmosfere çekmek ve olay örgüsü dişlilerini açığa çıkartmak için belirli oynanış ögeleri ve yapımdaki gerçekliğe şahit olanlar tarafından bırakılmış gündelik notları kullanır.

ÖZELLİKLER:
-Türkçe Seslendirme: Türk mitolojisi ögelerini kullanmakla birlikte yapım, atmosferi ve yaşanmışlıkları en iyi şekilde aktarabilmek ve duyguları hissettirebilmek için profesyonel seslendirme içerir.

-Senaryo: Sunmak ve hissettirmek istediğimiz tüm unsurların anahtarı olduğunu düşündüğümüz senaryomuz özgün ve merak ettirici bir biçimde kurgulanmış ve seslendirmesi olay örgüsündeki tüm duyguları gösterecek şekilde yapılmıştır.

-Senaryo İşlenişi: Bilinmezlikten gelen korkuyu en verimli şekilde hissettirmenin yolu olan işleniş biçimi merakla heyecanı, korkuyla dramı harmanlayarak haritaların çeşitli yerlerine bırakılmış ipuçları ve yapımın kendi gerçekliğiyle sağlanır.

-Müzik Ögeleri: Yapımın vereceği hissiyatlar incelenerek seçilmiş ses efektleri ve müzik yapımları özenle seçilmiş olup oyuncunun hissetmesi gereken duyguları en iyi şekilde aktarabilmek için dizayn edilmiştir..

스크린샷

가격 히스토리

요약 정보

윈도우OS
액션 어드벤처 인디 앞서 해보기
튀르키예어*
*음성이 지원되는 언어
https://www.instagram.com/karakuruofficial/

업적 목록

    -

코멘트